![Викладачі та стейкхолдери обговорили якість підготовки здобувачів за новою ОП «Харчові технології»](/sites/default/files/styles/width_862/public/2024-05/%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F_viber_2024-05-01_19-52-57-317.jpg?itok=gB7QP-E8)
На факультеті хімії та екології відбулося спільне засідання кафедр неорганічної та фізичної хімії і органічної та фармацевтичної хімії за участі викладачів, роботодавців та здобувачів освіти.
На розширеному засіданні були присутні декан факультету хімії та екології Лариса Марушко, завідувач кафедри неорганічної та фізичної хімії Любомир Гулай, завідувач кафедри органічної та фармацевтичної хімії Наталія Сливка, завідувач відділу досліджень матеріалів, речовин і виробів Волинського НДЕКЦ МВС Василь Жилко, головний судовий експерт Волинського НДЕКЦ МВС Ілля Якимʼюк, начальник відділу забезпечення якості продукції ТОВ «Волиньхолдінг» Ігор Савчук, завідувач відділення харчових технологій Волинського фахового коледжу НУХТ Оксана Цісар, викладачі коледжу ВоФК НУХТ.
![Викладачі та стейкхолдери обговорили якість підготовки здобувачів за новою ОП «Харчові технології»](/sites/default/files/inline-images/%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F_viber_2024-05-01_19-52-57-774.jpg)
Учасники обговорювали нову освітньо-професійну програму «Харчові технології» за першим рівнем вищої освіти «Бакалавр» у галузі знань 18 Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Стейкхолдери підтримали необхідність відкриття нової освітньо-професійної програми та долучилися до обговорення вибіркових компонентів, адже це запорука підготовки висококваліфікованого фахівця в галузі харчових технологій.
Факультет хімії та екології