![геофак](/sites/default/files/styles/width_862/public/2023-04/photo_2023-04-06_13-05-13.jpg?itok=QyN0q74a)
4 квітня в межах співробітництва з питань проходження практики студентів відбувся майстер-клас із приготування пасти та сервісного обслуговування гостей у ресторані. Захід організовано географічним факультетом спільно з Фаховим коледжем технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки й Асоціацією «Середземноморський союз шеф-кухарів» (м. Фоджа, Італія).
![геофак](/sites/default/files/inline-images/photo_2023-04-06_13-09-20.jpg)
![геофак](/sites/default/files/inline-images/photo_2023-04-06_13-09-20%20%283%29.jpg)
![геофак](/sites/default/files/inline-images/photo_2023-04-06_13-09-20%20%282%29.jpg)
Майстер-клас проводили голова асоціації Паоло Брешиа та його помічники Андрій Садовий і Єлизавета. Студентів ознайомили з видами пасти й технологією її приготування. Здобувачі освіти мали змогу самостійно приготувати страву, при цьому особисто виготовивши тісто для пасти. Також студенти зуміли вдосконалити знання та вміння із сервіровки столу за італійськими стандартами.
![геофак](/sites/default/files/inline-images/photo_2023-04-06_13-09-19%20%282%29.jpg)
![геофак](/sites/default/files/inline-images/photo_2023-04-06_13-05-12%20%283%29.jpg)
![геофак](/sites/default/files/inline-images/photo_2023-04-06_13-04-01.jpg)
Ірина ЄРКО,
заступник декана з навчально-методичної
та міжнародної діяльності