![](/sites/default/files/styles/width_862/public/field/image/image007.jpg?itok=T2GB6qEC)
З 18 листопада по 1грудня в Коледжі технологій, бізнесу та права проходила декада циклової комісії готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій.
В її рамках відбулися такі заходи:
– виставки кондитерських виробів, оздоблень та композицій з овочів, тематичних столів із організації обслуговування в закладах ресторанного господарства, бенкетних страв з елементів оформлення до них;
– конференція наукових робіт з секції «Товари народного споживання, технології, інновації та безпека»;
– день української кухні: дегустація національних страв.
Завершиться декада фестивалем кулінарної майстерності «Свято борщу».
Вл. інф.
При використанні цієї інформації обов`язкове посилання на першоджерело
172 переглядів