![Майстер-клас від міжнародного судді кулінарного мистецтва Миколи Находа](/sites/default/files/styles/width_862/public/2021-12/0-02-0a-9d1f4f219c7635866d923ef0c4e383f5e87155a00190b13ab163cf7252716749_9d83ed47a63867f9.jpg?itok=8OAl_wHi)
У межах співпраці кафедри туризму та готельного господарства зі стейкхолдерами на базі ресторану «Добра хата» онлайн відбувся майстер-клас із сервірування столу до банкету. Захід у прямому ефірі провів міжнародний суддя кулінарного мистецтва, голова Волинського осередку Асоціації кулінарів України, засновник фестивалю «Заяви про себе та свою професію», директор ресторації «Добра хата» Микола Наход.
![Майстер-клас від міжнародного судді кулінарного мистецтва Миколи Находа](/sites/default/files/inline-images/%D0%BC%D0%BA%D0%B3.png)
![Майстер-клас від міжнародного судді кулінарного мистецтва Миколи Находа](/sites/default/files/inline-images/0-02-0a-ec2c5b928fa9d7e514256e73542c625389ae2d1274bd6b3cb79e61c93afb864a_b77754f389bce7bb.jpg)
Серед учасників майстер-класу – здобувачі вищої освіти 2–3 року навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Майбутні фахівці брали активну участь в обговоренні, ставили цікаві запитання, на які Микола Іванович дав фахові відповіді та цінні поради.
![Майстер-клас від міжнародного судді кулінарного мистецтва Миколи Находа](/sites/default/files/inline-images/0-02-05-a76e67b168c00b33ffb71eaf0961172c8a94b928b285b703cf1b3b47a64d0aaa_619e81a861fa5cfb.jpg)
Такі заходи сприяють закріпленню отриманих під час навчання знань, мотивують здобувачів до оволодіння ключовими компетентностями.
Леонід ІЛЬЇН,
професор, завідувач кафедри туризму
та готельного господарства