![У Коледжі технологій, бізнесу та права влаштували «кулінарні бої» У Коледжі технологій, бізнесу та права влаштували «кулінарні бої»](/sites/default/files/styles/width_862/public/field/image/etnofest201909.jpg?itok=exFvGu3y)
11 жовтня у Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся V Всеукраїнський етнофестиваль кулінарної майстерності.
На традиційне свято до коледжу приїхали студенти-кулінари з усієї України.
У смакових баталіях змагалися п’ять команд: «Характерники» Черкаського комерційного технікуму, «Гастроband» Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу, «Смак» Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі, «Coop the Best» Луцького кооперативного коледжу Львівського торговельно-економічного університету та «Профі» Коледжу технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки.
Оцінювати роботу учасників фестивалю запросили почесне журі: директора рекреаційного комплексу «Рестпарк» Назара Гусака, директора ресторану «Прага» Оксану Сінчук і директора ресторації «Бравий швейк» Аллу Яблонську.
На урочисте відкриття свята завітали поважні гості: ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан і заступник начальника управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації Тетяна Соломіна.
«Битву смаків» присвятили сучасній слов’янській кухні. На учасників фестивалю очікували три конкурсні етапи: приготування гарячої страви з риби за власною рецептурою та її подачі; приготування та подача холодної закуски за власною рецептурою і виготовлення фруктового асорті з елементами карвінгу (яблука, ківі, нектарин, свіжа м’ята, цукрова пудра та какао-порошок).
Упродовж трьох годин юні кулінари чаклували над своїми стравами, аби вразити членів журі та отримати омріяне визнання.
Коледж технологій, бізнесу та права
При використанні матеріалів гіперпосилання на ресурс обов'язкове