22 лютого 2018 року у Брестському державному торгово-технологічному коледжі (Республіка Білорусь, м.Брест) відбувся Міжнародний конкурс кулінарної майстерності. Участь у конкурсі взяли студенти з 13 навчальних закладів республік Білорусь, Польща та України.
Коледж технологій, бізнесу та права представляла Катерина Сікорська.
Згідно з положенням учасники конкурсу виконували три завдання:
- приготування холодної закуски з буряка;
- приготування основної гарячої страви зі свинини;
- приготування десерту, до складу якого входить мус із фруктів або овочів, декор із ізомальта.
Журі конкурсу оцінювало дотримання технології приготування страв, раціонального використання продуктів, часу приготування, правил санітарії і гігієни, чистоти робочого місця, оригінальність приготування.
Конкурс тривав 6 годин, протягом яких наша учасниця, застосувавши свої знання і вміння, відповідно до вимог приготувала хрумку грінку з ніжним сирним кремом і томленим буряком, свинину на подушці з ніжного картопляного пюре у поєднанні з овочами альденте та соусом із журавлини, яблучно-гарбузовий мус на французькій мерензі з малиновим соусом.
За результатами виконання всіх завдань Катерина Сікорська зайняла перше місце у Міжнародному конкурсі кулінарної майстерності.
Вітаємо з перемогою!
Коледж технологій, бізнесу та права
СНУ імені Лесі Українки
При використанні цієї інформації обов`язкове посилання на першоджерело