![](/sites/default/files/styles/width_862/public/field/image/bukfest05.jpg?itok=Wnr35ZDO)
8 листопада 2017 року команда Коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки «Профі» у складі Анастасії Котлюк, Павла Ткачука, Тараса Шнита взяла участь у І Всеукраїнському фестивалі кулінарного мистецтва «Букфест-2017», який відбувся в Чернівецькому державному комерційному технікумі.
Конкурс складався з трьох етапів:
- приготування другої страви з м’яса за власною рецептурою та в сучасній подачі;
- приготування солодкої страви за власною рецептурою та подача;
- карвінг (домашнє завдання).
Журі оцінило конкурсні роботи та визначило переможців та призерів. У номінації «Страва з м’яса» переміг Тарас Шнит. Анастасія Котлюк зайняла третє місце у номінації «Солодка страва». У номінації «Карвінг» команда «Профі» стала третьою.
Вітаємо нашу команду з перемогою.
Коледж технологій, бізнесу та права
При використанні цієї інформації обов`язкове посилання на першоджерело