![](/sites/default/files/styles/width_862/public/field/image/etnofest032.jpg?itok=-aUXp3pf)
6 жовтня 2017 року у Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся третій Всеукраїнський етнофестиваль кулінарної майстерності.
У конкурсі взяли участь 5 команд: «Червоні вітрила» Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій, «Буковинка» Чернівецького державного комерційного технікуму, «Кухар-чарівник» Луцького кооперативного коледжу Львівського торгово-економічного університету, «Смак» Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі, «Профі» Коледжу технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки.
Конкурс складався з трьох етапів:
- приготування страви з м’яса за власною рецептурою;
- приготування та подача вареників за власною рецептурою;
- виставка оздоблень та композицій з овочів (домашнє завдання).
Компетентне журі оцінило підготовку, майстерність, дотримання технологічних процесів, оформлення і відзначило найкращих:
- номінація «Інноваційність технології приготування страви з м’яса» команда «Профі»;
- номінація «Інноваційність технології приготування вареників» –команда «Буковинка»;
- номінація «Оригінальність приготування страви з м’яса» – команда «Смак»;
- номінація «Оригінальність композиції з овочів та фруктів» – команда «Червоні вітрила»;
- номінація «Оригінальність приготування вареників» – команда «Кухар-чарівник».
Вітаємо учасників та переможців конкурсу, бажаємо подальших професійних перемог!
Коледж технологій, бізнесу та права
При використанні цієї інформації обов`язкове посилання на першоджерело