18 листопада 2016 року в Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся ІІ Всеукраїнський етнофестиваль кулінарного мистецтва.
Мета заходу – підвищення професійної майстерності та формування фахової творчої активності студентів, відродження давніх традицій української кухні, розвиток кулінарного мистецтва, сприяння творчому й інтелектуальному становленню молоді, вихованню патріотизму.
Команди-учасниці етнофестивалю показали свою майстерність у сервіруванні столу на козацьку тематику, приготуванні козацьких страв: кулешу, закусок із сала тощо.
Переможців визначили в різних номінаціях:
- «Найсмачніший куліш» – Черкаський комерційний технікум;
- «Знання тонкощів приготування закусок із сала» – Луцький кооперативний коледж ЛТЕУ;
- «Вміле поєднання гостинності та етнотрадицій» – ДПТУ «Луцьке вище професійне училище»;
- «Найкращий тематичний стіл» – Коледж технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки.
Вітаємо переможців та бажаємо подальших професійних здобутків!
Коледж технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки
При використанні цієї інформації обов`язкове посилання на першоджерело